banner_background_1440x200

Kundcase

Välkommen att läsa våra kundcase.

SITECH har haft nöjet att träffa tre profiler i branschen där de berättat lite om vägen fram i deras yrkesliv. Det är alltid kul att se och höra hur ni proffs arbetar med Trimbles utrustning där ute i Sverige. Ni driver projekt varje dag och vi har gjort djupdykningar hos några entreprenörer som ni hittar nedan.

Kundcase

 

Svevia har använt drönarteknologi i flera år, men det var först sedan de antog Trimble Stratus, som drivs av Propeller, som produkten verkligen lyfte.

Svevia använder Trimble Stratus, powered by Propeller. Trimble, den globala ledaren inom positions teknologi, var en tidig partner till Propeller. Våra team arbetar nära tillsammans för att leverera Trimble Stratus drönarteknologi för anläggnings och byggsektorn.

● 638 undersökningar behandlade
● 20 800+ inmätningar utförda
● över 80 användare hos Svevia

Läs artikeln

Johan Classon med kollegor, mätkonsulter på Exact halverade arbetstiden med Trimbles utrustning!

Att byta utrustning mitt i ett projekt som här under mätarbetet på en 4 km ny sträckning på riksväg 27 i en svår terräng är inte ultimat. Men genom att gå över till Trimbles mätutrustning visade sig vara helrätt. Halverad arbetstid och också halverad utrustning att förflytta är en vinst både för mätkonsulterna och uppdragsgivaren. Utrustningen visade sig vara i toppklass även i den här typen av terräng. 

 

Läs artikeln

Vi har ett gott öga till Philip Hayes som idag driver Elite Mätkonsult Syd AB.

Företaget har sitt säte i nordvästra Skåne i Förslöv (Båstad kommun). Firman är verksam inom anläggning och infrastruktur och har sina projekt i södra Sverige och på västkusten. Flera av er kanske känner igen den tekniska problemlösaren som för inte så länge sedan huserade på SITECHs kontor SYD. 

Läs artikeln

SITECH har haft nöjet att träffa Ulrik Henriksson på Ulriks Entreprenad.

Ulrik Henriksson driver sedan 2011 Ulriks Entreprenad med säte i Sunne. Företaget är verksamt över hela Sverige. Med sina 30 år i branschen har han idag pågående projekt från Piteå i Norr ner till Markaryd i Söder. 

Läs artikeln

VI är nyfikna på Christer Pellijeff på Oxel Entreprenad

Vi fångar Christer på Oxel Entreprenad en dag när han
sätter sig i bilen och är på väg till Bromma där det finns ett pågående projekt. Vi är lite nyfikna på denna entreprenör med säte i Tullinge som verkat hela 30 år i branschen. Positivitet och nyfikenhet är två egenskaper som tagit honom långt inser vi tidigt in i samtalet. 

Läs artikeln