banner_roadshow22_1440x200

Zeppelin Sverige kundresa

Kristoffer Gustafson, Key Account Manager på SITECH reste med på kunddagar ner till värmen till CATERPILLAR Malaga demonstration & learning center.

Den 14-18 september genomfördes Zeppelin Sverige´s kundresa till Malaga med ca 150 kunder från hela Sverige tillsammans med Zeppelins Säljteam, Produktchefer, Finansavdelning, Marknadsavdelning och Servicechefer.

Som samarbetspartner och ”Prefered supplier” fick vi från SITECH Sverige också vara med och marknadsföra delar ur våran produktportfölj, där vi exempelvis tillhandahåller maskinstyrning i världsklass till Caterpillars produktprogram.

MER INFORMATION

Ett fantastiskt tillfälle för oss att få möjligheten att få presentera våra produkter och att få prata med alla dessa underbara kunder vid ett koncentrerat tillfälle.
Alla har vi utmaningar i vardagen och genom att välja oss och Zeppelin som leverantör så blir ni som kund mer effektiva och lönsamma i ert projekt, då vi även har andra produkter i våran portfölj som gör vardagen enklare för våra entreprenörer. Allt från projektplanering till färdig produkt.
 

Mäktig syn! The Big Puch🔥 Häftig show där 400 ton trycks över kanten.

 
Alla kunder man pratar med ser ljust på framtiden även om världsläget känns oroande. Alla har fullt upp och vet inte riktigt vart det tar vägen, så det är svårt att sia om framtiden.  Utmaningen som entreprenörerna har idag och som också Zeppelin jobbar hårt med är att få in maskiner i takt med behovet som kunderna önskar. Vi alla vet att det har varit och kommer att vara en tid framöver med materialbrister som gör att leveranstiderna skenar. Detta beror också på att ett ökat behov av utrustning har gjort att det är svårt att få tag i komponenter. Det är många olika produkter som skall monteras på maskinen och det ligger hårt arbete bakom det som krävs för att få till en komplett leverans av maskin till kund.
 
Avslutningsvis vill vi från SITECH Sverige tacka Zeppelin Sverige för att vi fick vara med på denna otroligt välplanerade och organiserade resa till Malaga. Känns otroligt bra med en organisation som satsar så hårt på marknaden och som sätter kunden i fokus med produkter i framkant. 
Vårat samarbete med Zeppelin Sverige skapar en enkelhet för kunden, en maskin med hög teknologi och som är otroligt driftsäker. Helt enkelt ett vinnande koncept!