cropped-Training-Simulator-1440x720

KURSER

SITECH bjuder in till webinar tillsammans med Propeller 24 maj. Genomförs till större delen på engelska!

Hur kartlägger och analyserar du ditt projekt mest effektivt med drönarteknologi? Under det här webinaret visar vi dig potentialen med inmätning av drönare och hur lätt det är att komma igång. Presentationen är både för företag som redan gör inmätning med drönare och för företag som är helt nya på området.

  • Datum: 24 maj
  • Tid: 13.30-14.30
  • Webinaret är kostnadsfritt

Presentatörer

Kristoffer Gustafsson, Key Account från SITECH kommer att inleda webinaret. 
 

Samuel Viitikko, försäljningsingenjör på Propeller. Före sin nuvarande roll verkade Samuel som hårdvarusupportingenjör för alla europeiska kunder på samma företag.  Med allt detta i bagaget kommer Samuel att dela med sig av vital kunskap och insikter när det gäller Trimble Stratus. Samuel har Master of Science (Tech) i Photogrammetry och är certifierad drönarpilot.

Jan Wouter Kruyt är utbildad flyg- och rymdingenjör vid Delfts tekniska universitet och Stanford University. Han började på Propeller 2018 och leder nu Propellers europeiska team. Jan har tidigare även verkat inom drönarbranschen i flera år. Jan är baserad i Leiden, Nederländerna han har stor kunskap om Trimble Stratus som han kommer att dela med sig av under den här sessionen. 

 

 

Innehåll webinar

  •  Spara tid genom outsourcing av databehandling samtidigt som du säkerställer noggrannhet.
  • Hur du kan bedöma status på ditt projekt idag och/eller dess livstid.
  • Hur du kan omvandla dina drönarbilder till verkliga mätningar.
  • Hur du kan skapa verifierbara lägesrapporter som du kan dela med dina kunder, dina kollegor, underleverantörer och alla däremellan.
  • Hur användbara drönardata håller dig kopplad till din arbetsplats.
  • Hur drönardata kan integreras med andra Trimble-produkter.

I slutet av sessionen har du möjlighet att ställa alla dina frågor till våra drönarexperter.

Trimble Stratus
Trimble Stratus är en molnbaserad kartläggnings- och analysplattform som gör det enkelt att använda drönare. I plattformen kan man mäta och rapportera eller exportera data till t.ex. Trimble Business Center. Läs mer 

Med hjälp av drönare kan du i ditt byggprojekt göra fler och snabbare mätningar (vi talar om 10 gånger snabbare). Dessutom kan du spåra framstegen under hela projektets livscykel. Detta ger en stor fördel i förhållande till traditionella metoder för att ta in data. Vill du få tips på hur du mäter in exakt data på ett enkelt sätt? Vill du veta hur drönardata gör dina projekt effektivare, förbättrar projektsamarbete? Missa inte chansen att höja dina kunskaper och se alla fördelarna med drönarteknologi.