banner_background_1440x200

#SITECHDREAMTEAM

#SITECHDREAMTEAM

Nedan finner du presentationer av några av våra kompetenta medarbetare som utgör en del av vårt team, spritt över hela Sverige.

Vill du komma i kontakt med någon av oss på SITECH hittar du infomation här! 

MER INFORMATION

 

#SITECHDREAMTEAM

Varmt välkommen till SITECH vår nya VD, Markus Furhoff!  Vi är övertygade om att hans erfarenhet inom affärsutveckling och försäljning kommer att vara en tillgång i hans nya roll. Markus bor i vackra Borensberg, Östergötland, tillsammans med sin familj. Med över 20 års erfarenhet av internationell affärsutveckling vet han hur man förhandlar framgångsrikt i olika kulturer.

Familjen är en stor del av Markus liv, och han stödjer sin son, en tvåfaldig ungdomsvärldsmästare i segling (RS Aero 7), på regattor både i Sverige och Europa. Men Markus är också en passionerad bilracingförare och stolt vinnare av långloppsserier MSLS (tänk Le Mans, fast 8 timmar). Sommartid hittar du honom seglandes på både öst- och västkust.

Markus är känd för att snabbt omsätta teori till praktik, har ett högt tempo och sätter alltid laget före jaget. Vi ser fram emot en spännande resa under hans ledarskap. Välkommen ombord, Markus!  

#SITECHDREAMTEAM

Supporten på SITECH är glada att presentera Carl Ljunggren. Han är uppvuxen i Gävle där han gick Lantmätarprogrammet på Högskolan men sedan några år finns han i Stockholm där han bor med sin sambo. Matlagning är ett stort intresse som de gärna utforskar både hemma och på restaurang. På veckodagarna finns han på SITECH Support. Senast kommer han från SVEAB Anläggning. Carl är lugn och tappar sällan humöret då det alltid finns något positivt i alla situationer. Carl gillar musik, djur och natur. Han åker gärna på friluftsresor. Carl skickar med ett foto från senaste sommarens fjällvandring.  
 
SITECH hälsar Carl varmt välkommen!

Säg hej till vår nya Eftermarknadschef Viktor Andersson. Han är 34 år och bor i Kumla söder om Örebro med sambo och son. Från början är han Nynäshamnare men har slutligen hamnat i Örebro där vi nu har nöjet att stärka teamet hos SITECH. Han kommer närmast från Swecon Anläggningsmaskiner AB som Platschef i Örebro. Viktor är en positiv person som gärna ser möjligheter före problem, en lagspelare som värderar alla lika mycket utan prestige.

”Gör det ordentligt, annars strunta i det” är något han har som motto. Han har stort motorsportintresse och har tävlat sedan ca 12 års ålder i både Motocross, Rallycross, Crosskart och just nu för tillfället i sportgrenen Time-attack. Tävlingsbilen har han byggt under ett par år. Han har både SM-guld och SM-brons i Crosskart Extreme klassen. Varmt välkommen säger vi på SITECH.

#SITECHDREAMTEAM

#SITECHDREAMTEAM

I norra delen av Sverige håller vår säljare Niklas Boija till. Han utgår från Luleå och Umeå. 

Ända upp i norr känns teamkänslan i företaget säger Niklas. Vi kanske är utspridda över hela landet men vi finns bara ett samtal bort när hjälp behövs. Niklas gillar allt från skidor och golf till vin och fotboll. Det är mycket som finns att utforska i dessa delar och däremellan. Niklas brinner för att skapa långsiktiga relationer och att få utvecklas tillsammans med kunderna. Han drivs av att hitta bästa vägen fram för kunderna.

#SITECHDREAMTEAM

Klas Olsson är ett välkänt ansikte för våra kunder i södra Sverige och kommer tidigare från Spotland där han skaffat sig lång erfarenhet av Trimbles produkter inom maskinstyrning, SPS samt Trimble Business Center. Klas hittar ni på supporten hos SITECH och han bor i Blentarp och utgår från Hässleholm. Han började köra maskin 1989. Det var före GPS-tiden och krävde lite mer av föraren. Han har kört mycket bandtraktor genom åren och har även klämt in en del utbildning som han tyckter varit givande. Det senaste året är vi glada att ha honom i gänget hos SITECH. Han gillar att SITECH även fokuserar på mjuka värden och tar bra hand om sin personal. På fritiden drar Klas gärna iväg på lite lerduveskytte. Han har specifikt fastnat för Skeet. Ni som är insatta vet hur kul detta är.

#SITECHDREAMTEAM

Robin Blom kanske en och annat pratat med via telefon då han sitter som Specialist Tekniker på Intern Support. Han har väldigt bred teknisk kompetens och gillar att lösa problem. Han är en go Göteborgare och sitter på SITECHs kontor i staden som spindeln i nätet. Han tycker att SITECH är som en stor  familj där man ställer upp för varandra men också har väldigt roligt tillsammans. Ett Dreamteam helt enkelt.

Robin gillar fart och har tävlat i mängder av motorsporter så som Rally, Rallycross, Motocross samt Enduro m.m. Han har inte nöjt sig med detta utan ägnar nu mycket tid åt att även bygga racerbilar och motorcyklar. Han gillar också att tillbringa tid vid havet med  familjen eller snickra och göra huset fint där hemma.

#SITECHDREAMTEAM

SITECH finns i hela Sverige. Vi har kunniga Tekniker som täcker hela landet. Från Upplands Väsby utgår vår omtyckta servicetekniker Jonas Hoffman som varit en i gänget i tre år. I hans jobb ingår mycket problemlösning. Tillsamman med nätverket av kollegor och gemensam kunskap löser dom de flesta problem. På SITECH är vi med våra kunder hela vägen. En riktigt rolig dag på jobbet så skräddarsyr Jonas ett montage på en blänkande ny maskin.

Något som  de flesta inte känner till är att Jonas har ett liv som musiker vid sidan om jobbet, då som trummis i bandet Dark Legacy. På fritiden har Jonas en stor passion, matlagningskonst. Han hamnar gärna i köket. Presentation för både smaklökar och ögat står då på menyn.

#SITECHDREAMTEAM

Martin Persson är vår härliga Säljare från Hässleholm. Han kan maskinstyrning då han jobbat med detta sedan 2003, då på Scanlaser. Innan dess hade han ett liv där han körde både lastbil och entreprenadmaskiner. Som säljare gillar han SITECHs breda produktportfölj som ligger i framkant genom sina tekniska innovationer som hela tiden utvecklas för att kunderna skall kunna arbeta på ett effektivt sätt. Han gillar att företaget tänker långsiktigt. Det skapar förtroende hos våra kunder då de vet att vi hela tiden är steget före.  

Martin är passionerad när det gäller veterantraktorer och andra fordon. Det finns mycket fina maskiner. En riktigt bra helg är han ute på åkrarna och kör. Han tycker det är intressant med teknikens intåg och en vän har spelat in filmen: Från Häst till GPS och filmen: Martin Perssons Volvo BM 810, där han figurerar. Håll utkik på nätet. Länk kommer inom kort.

#SITECHDREAMTEAM

Robert Jacobsson är vår fantastiska Servicetekniker som utgår från Hallandsåsen. Han har tidigare både varit på Leica och inom stålindustrin. SITECH består av människor med ett genuint intresse för teknik så det spiller över på fritiden genom olika intressen, även hos Robert. Han gillar att det är nära mellan lagdelarna och högt i tak på jobbet. Det skapar en bra miljö att fortsätta utecklas inom. På fritiden blir det en hel del “påtande” i trädgården. Även här finns en raritet som står och väntar i garaget hemma, en Jaguar som får en del omvårdnad. En hemlig passion är biljard. Robert älskar att spela biljard. Så mycket att han lärt upp dottern som nu även vinner familjekamperna vid biljardbordet.

#SITECHDREAMTEAM

Stefan Hoffsten är en av våra kunniga säljare på SITECH. Han har kört både hjullastare och grävmaskin sedan 1982. I bagaget har han 18 år på ett par olika entreprenadföretag, bland annat 8 år på järnvägsjobb. 2000 började han på Upplands-Bro gymnasiet transport och maskinförarutbildning och utbildade sig under tiden till yrkeslärare vid lärarhögskolan i Stockholm, där han varit fram till 2008. Härefter var det dags att prova något nytt som säljare inom maskinstyrning och det är vi mycket glada för på SITECH. På fritiden saknar inte Stefan något att göra. Det finns alltid något att fixa i villan. Om tiden räcker till så blir det lite åka med Corvetten, annars är det mycket husvagn och fiske som är aktuellt på sommaren.

#SITECHDREAMTEAM

Patrik Sköldeborg är en av SITECHs skickliga servicetekniker och utgår från Karlstad där han bor med familjen. Som servicetekniker behöver man vara problemlösare ut i fingertopparna. Patrik upplever en prestigelös och platt organisation hos SITECH. Alla blir sedda och hörda. Han tycker det är givande att få ansvar och samtidigt känna stöttning i all kunskap och produktportfölj som följer med SITECH.  Fritiden fylls upp med att cykla MTB, motocross, springa, fiska m.m. Patrik gillar utmaningar! Han har sprungit terrängloppet Silverleden 64Km 2st gånger. Även Pier to Peak i Santa Barbara USA 21km även om han blev  uttorkad bland bergens toppar så kan han checka den på sin bucket list. 

#SITECHDREAMTEAM

Michael är en av våra lösningsorienterade säljare som uppskattar alla hjälpsamma kollegor. Det finns mycket kunskap på företaget. Vi jobbar alla med teknik och har olika erfarenhet. Detta gör att vi tillsammans kan lösa det mesta galant, säger Michael. 

Han har sitt säte i Katrineholm där han bor med sin fru och 2 små hundar. På fritiden är han med vänner och familj och gärna  i skog och natur. Blir det en stund över så läggs den gärna på pärlan som står och glänser i garaget, en Mercedes 500SL.

#SITECHDREAMTEAM

Många av våra kunder känner nog igen Calle från sin tid som fälttekniker på SITECH men sedan 2 år tillbaka så jobbar han inne på supporten och utgår från Stockholm. Hans specialområde är maskinstyrning och jobbar då med Trimble, Earthworks, filkonvertering. Han är den som många vänder sig till när det kommer till det äldre GCS900-systemet. Calle har varit på företaget sedan 2015 och han gillar alla kollegor, kunskap och team-anda  som finns samlat under ett tak. På fritiden är han gärna med familjen eller kanske påtar i trädgården. Calle är nämligen också trädgårdsmästare. Han är även en klippa på att hålla i utbildningar som ni kommer att kunna se 21 april när han är med och håller i Webinar i Maskinstyrning. Ni har väl inte glömt att anmäla er? Man slutar aldrig utvecklas.

#SITECHDREAMTEAM

Vi kommer under 2022 att presentera våra grymma medarbetare på SITECH. Först ut är Andreas Johansson som är en av våra kunniga support specialister för Trimble Business Center & Maskinstyrning. SITECH finns över hela Sverige och Andreas utgår från Växjö, Småland.  SITECH är ett stort, litet företag med bra och kompetenta kollegor, säger Andreas. På fritiden sysslar han med motorsport på fyra hjul. Något som kanske inte alla vet är att han är riktigt duktig på kulgevärsskytte.