banner_airview_1440x200

WEBINAR

Webinar – Trimble Stratus –  Berg & Täkt

  • Datum: 13 sep
  • Tid: 13.30-14.30
 
Innehåll

Vill du lära dig hur du enkelt kan få mer exakta data om din täkt- och hur den dataanalysen kan hjälpa dig att arbeta smartare, uppnå bättre projektsamarbete och ge dig en konkurrensfördel?

I det här webinaret förklarar vi hur projektteam använder inmätningar med Trimble stratus och drönare för att kartlägga, mäta och dela exakt information om sina projekt. Genom att samarbeta från samma arbetsyta kan användarna fatta snabbare beslut, undvika misstag och arbeta tillsammans för att öka marginalerna. Vi kommer också att visa att alla med grundläggande tekniska färdigheter och kunskaper kan producera data av undersökningskvalitet som kan delas både internt och externt.

Oavsett om du är ny inom drönarteknologi eller vill skala upp din befintliga verksamhet kommer den här sessionen att täcka flera relevanta ämnen. Nedan ser du vad vi kommer att gå igenom under den här presentationen.

– Hur du kan hantera material på ett enkelt och effektivt sätt
– Hur du kan styra dina insatser för att nå produktionsmål
– Hur du kan analysera sprängning och schaktning
– Hur du kan förbättra effektivitet och säkerhet
– Hur du kan spåra överensstämmelse med planer och konstruktioner

I slutet av seminariet har du möjlighet att ställa alla dina frågor till våra branschexperter.

 
Presentatörer

Kristoffer Gustafsson, Key Account från SITECH kommer att inleda webinaret. 
 

Samuel Viitikko, försäljningsingenjör på Propeller. Före sin nuvarande roll verkade Samuel som hårdvarusupportingenjör för alla europeiska kunder på samma företag.  Med allt detta i bagaget kommer Samuel att dela med sig av vital kunskap och insikter när det gäller Trimble Stratus. Samuel har Master of Science (Tech) i Photogrammetry och är certifierad drönarpilot.

Jan Wouter Kruyt är utbildad flyg- och rymdingenjör vid Delfts tekniska universitet och Stanford University. Han började på Propeller 2018 och leder nu Propellers europeiska team. Jan har tidigare även verkat inom drönarbranschen i flera år. Jan är baserad i Leiden, Nederländerna han har stor kunskap om Trimble Stratus som han kommer att dela med sig av under den här sessionen. 

——————————————–

Trimble Stratus
Trimble Stratus är en molnbaserad kartläggnings- och analysplattform som gör det enkelt att använda drönare. I plattformen kan man mäta och rapportera eller exportera data till t.ex. Trimble Business Center. Läs mer 

Med hjälp av drönare kan du i ditt byggprojekt göra fler och snabbare mätningar (vi talar om 10 gånger snabbare). Dessutom kan du spåra framstegen under hela projektets livscykel. Detta ger en stor fördel i förhållande till traditionella metoder för att ta in data. Vill du få tips på hur du mäter in exakt data på ett enkelt sätt? Vill du veta hur drönardata gör dina projekt effektivare, förbättrar projektsamarbete? Missa inte chansen att höja dina kunskaper och se alla fördelarna med drönarteknologi.