banner_airview_1440x200

WEBINAR

Drönarteknologi – bäst i klassen

Webinar – Trimble Stratus –  Anläggningsprojekt

  • Datum: 14 sep
  • Tid: 13.30-14.30
 

Vill du lära dig hur du enkelt får fram mer exakta data om byggarbetsplatsen för dina anläggningsprojekt och hur dataanalysen kan hjälpa dig att arbeta smartare, uppnå bättre projektsamarbete och ge dig en konkurrensfördel?

I det här webinaret förklarar vi hur projektteam använder inmätningar med drönare och Propeller för att kartlägga, mäta och dela exakt information om arbetsområden. Genom att samarbeta från samma arbetsyta kan användarna fatta snabbare beslut, undvika misstag och arbeta tillsammans för att öka marginalerna. Vi kommer också att visa att alla med grundläggande tekniska färdigheter och kunskaper kan producera data av undersökningskvalitet som kan delas både internt och externt.

Oavsett om du är ny inom drönarmätning eller vill skala upp din befintliga verksamhet kommer den här sessionen att täcka flera relevanta ämnen. Här är vad du kan förvänta dig att lära dig:

– Hur du kan mäta volymer och massor i Earthworks vid markarbeten
– Hur du kan hålla koll via Trimble Status
– Hur du kan övervaka kvalitet och säkerhet
– Hur du kan förbättra samarbetet och kommunikationen på arbetsplatsen och på kontoret

I slutet av seminariet har du möjlighet att ställa alla dina frågor till våra branschexperter.

 
Presentatörer

Kristoffer Gustafsson, Key Account från SITECH kommer att inleda webinaret. 
 

Samuel Viitikko, försäljningsingenjör på Propeller. Före sin nuvarande roll verkade Samuel som hårdvarusupportingenjör för alla europeiska kunder på samma företag.  Med allt detta i bagaget kommer Samuel att dela med sig av vital kunskap och insikter när det gäller Trimble Stratus. Samuel har Master of Science (Tech) i Photogrammetry och är certifierad drönarpilot.

Jan Wouter Kruyt är utbildad flyg- och rymdingenjör vid Delfts tekniska universitet och Stanford University. Han började på Propeller 2018 och leder nu Propellers europeiska team. Jan har tidigare även verkat inom drönarbranschen i flera år. Jan är baserad i Leiden, Nederländerna han har stor kunskap om Trimble Stratus som han kommer att dela med sig av under den här sessionen. 

——————————————–

Trimble Stratus
Trimble Stratus är en molnbaserad kartläggnings- och analysplattform som gör det enkelt att använda drönare. I plattformen kan man mäta och rapportera eller exportera data till t.ex. Trimble Business Center. Läs mer 

Med hjälp av drönare kan du i ditt byggprojekt göra fler och snabbare mätningar (vi talar om 10 gånger snabbare). Dessutom kan du spåra framstegen under hela projektets livscykel. Detta ger en stor fördel i förhållande till traditionella metoder för att ta in data. Vill du få tips på hur du mäter in exakt data på ett enkelt sätt? Vill du veta hur drönardata gör dina projekt effektivare, förbättrar projektsamarbete? Missa inte chansen att höja dina kunskaper och se alla fördelarna med drönarteknologi.