cropped-Controllers-orange

Kampanj

Siteworks on Machine – Ett system, många tillämpningar

Just nu kan du ta del av ett förmånligt Siteworks on Machine-kit! Mätprogramvaran SiteWorks har nu också funktionen integrerad mätning (etablerad av totalstation).

Trimble® Siteworks on Machine är en mångsidig, kostnadseffektiv lösning för maskinstyrning och utsättning som gör det möjligt för entreprenörer att använda en och samma maskin- och programvara för att utföra en mängd olika uppgifter på arbetsplatsen, både i och utanför maskinerna. Siteworks maskinstyrning är portabel och enkel att använda, vilket gör det enkelt för lokala entreprenörer att börja tillämpa byggplatsmätning och maskinstyrning. Vem som helst som äger ett kompatibelt positionsbestämningssystem av typen Trimble Siteworks kan börja använda det på maskinen snabbt och enkelt genom att bara lägga till ett maskinpaket och en licens
för en programvarumodul. 

Mät, skapa modeller och bygg med ett och samma system som bygger på Trimbles branschledande, robusta hårdvara – och som utformats för att vara flyttbart mellan olika grävmaskiner och arbetsplatser. En smart GNSS-antenn av typen Trimble SPS986 eller Trimble R780 med lutningskompensation, ett maskinpaket och valfri datainsamlare som stöder Trimble Siteworks är den enda maskinvara du behöver. Få mer gjort med det här allt-i-ett-verktyget som ger dig positionsbestämning, maskinstyrning, fältmodeller och rapporteringsmöjligheter. Nu kan du utföra arbetet och kontrollera nivåerna med ett och samma system, och därigenom eliminera behovet av mätpersonal eller extra vändor till kontoret.

Läs mer om Siteworks on Machine här.

Kontakta din återförsäljare för mer information!