banner_background_1440x200

Servicetekniker

Tjänsten är tillsatt

Det bästa med SITECH är gemenskapen, kunskapen och drivkraften. Vi gillar teknik och tillsammans löser vi de flesta frågeställningar. Vi sätter kunderna i fokus så att de kan arbeta på så effektivt och bra sätt som möjligt.  Att vi tillhandahåller marknadsledande mätprodukter gör att vi också får utvecklas med de senaste innovationerna vilket gör arbetet väldigt roligt och energirikt. Nu söker vi dig som har ett stort intresse för teknik och vill jobba som servicetekniker. Du kommer att forma och styra ditt arbete mycket själv. Är du en problemlösare ut i fingerspetsarna? Samtidigt som du är engagerad, positiv och har lätt för att ta kunder? Då kan du vara den vi söker. 

MER INFORMATION

Tjänsten är tillsatt!

xxx

SITECH Sverige AB är återförsäljare av Trimbles Våg, maskinstyrnings- och mätteknikprodukter för entreprenadbranschen samt för marina byggkonstruktioner och havsbaserade projekt.

Du utgår ifrån hemmet men tillhör närmaste kontoret. Resor inom Sverige förekommer.
I rollen som servicetekniker hos SITECH kommer du ha en bred roll där du jobbar självständigt.

Detta inkluderar bland annat:

Installationer av maskinstyrning och vågsystem.

  • Service och reparationer.

  • Tekniska rekommendationer av produkter och dess kompatibilitet.

  • Leveransutbildningar.

  • Proaktiv arbeta för att kundens problem löses snabbt

Vi letar efter dig som:

  • Är socialt kompetent, positiv och engagerad som har förmågan att skapa förtroende hos såväl kunder och medarbetare.

  • Är en problemlösare ut i fingerspetsarna.

  • Du är ansvarsfull, strukturerad och självständigt.

  • Har god förmåga att kommunicera i svenska och engelska, både tal och skrift.

  • Har B-körkort 

Din bakgrund:

Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet av teknisk kunskap samt är van av att arbeta med reparationer och installationer. Du behärskar bland annat hydraulik, elektronik samt har svetskunskaper. Har du erfarenhet av mätteknik är detta meriterande men inte ett krav. 

Vi erbjuder:

Hos SITECH får du jobba med marknadsledande mätprodukter. Du hamnar i ett företag där hierarkier inte är det viktigaste och där du kan göra din röst hörd.  Med ett etablerat varumärke i ryggen har du stora möjligheter att växa tillsammans med oss och utvecklas i din roll. Du får en gedigen inskolning och löpande utbildningar.