cropped-Controllers-orange

Kampanj

STORA MÄTPAKETET – Stå rätt utrustad med Trimbles robusta hårdvara & intuitiva mjukvara

 
 Totalstation SPS930, GNSS SPS986, Handenheten TSC5 med Siteworks & Tillbehör.
 
Välkommen att möta ert nästa projekt med ny utrustning från SITECH. Detta paket innehåller det mest robusta och användarvänliga som Trimble skapat; En totalstation att lita på, en GNSS rover med senaste teknologin (bl a tiltsensor) och en handkontroll med Siteworks fältprogramvara. Som alltid kommer vi på SITECH finnas till hands med service och support för att du som kund ska känna dig trygg i din investering. 
 
Nedan ser du vad som ingår i denna kampanj, men vi vill också passa på att slå ett slag för kontorprogramvaran TBC (Trimble Business Center) som är på stark frammarsch inom den svenska mätbranschen. 
 
Ser fram emot att höra från dig, så kontakta oss gärna för mer information. 
 
Kampanjpris: 459.000:- + moms 
 

Kampanjen inkluderar SPS930 1” totalstation, SPS986 nätverksrover med samtliga satellitsystem och tiltkompensation. Handdator TSC5 + (2,4Ghz radio) inkl. Siteworks fältmjukvara, batterier, laddare, stång, aktivt prisma, stativ, transportväskor och 12 månader Sitepos (Nrtk-basstationer), simkort tillkommer. Kampanjen är begränsad t o m 30/6 2022.   

 
Finns för omgående leverans. Obs! Vi reserverar oss för slutförsäljning av innevarande lager som kan påverka leveranstiden.