cropped-Software1

MASKINMÄSSAN 2020

Svenska Maskinmässan – skapad av branschen för branschen

Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa där samtliga utställare tillhör branschorganisationen MaskinLeverantörerna. Upplev det senaste inom bygg- & anläggningsbranschen, prova nya maskiner, gräv, lasta och upplev en levande maskinmässa på riktigt.

Svenska Maskinmässan genomfördes första gången 2016. MaskinLeverantörernas medlemsföretag ville ha en mässa med maskinerna och besökarna i fokus. Därför skapades Svenska Maskinmässan, där alla utställare är anslutna till MaskinLeverantörerna. Även bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna ställer sig bakom Svenska Maskinmässan och bidrar till mötesplatsens innehåll i samråd med MaskinLeverantörerna.

Den senaste upplagan av Svenska Maskinmässan genomfördes år 2018 och lockade 12 775 besökare. Mässan hade över 100 utställare som visade sina över 800 maskinnyheter.

Kom och besök oss på monter V05!

Läs mer och anmäl dig på https://maskinmassan.se/

För mer information, kontakta SITECH Sverige AB
Tel: 010-456 80 80
info@sitech-sverige.com

Solvalla, Stockholm

Solvalla, Stockholm

Torsdag 1 okt, 9 - 17
Fredag 2 okt, 9 - 17
Lördag 3 okt, 9 - 15